Tosca

Tosca je mladá 3-ročná fenočka pochádzajúca z nevhodných podmienok. Temperamentnejšia, k ľudským rukám bojazlivejšia, avšak kontaktná.

Po príchode ku nám absolvovala sterlizáciu a aj úpravu mäkkého podnebia, čistenie uší, zúbkov, análnych žliazok. Predoperačné vyšetrenia a aj samotná operácia dopadli v poriadku. Rekonvalescencia prebiehala v poriadku, podávali sme kašovitú stravu, ATB. Podávali sme ATB a kašovitú stravu.

Druhé a opereťákov prvé spoločné venčenie. Aida, Tosca, Ofélia, Faustína & Mozart. Pobehujúci hore-dole, ale šťastní na trávičke a na voľnom priestranstve.

Z Tosečky sa vykľula bezprostredná mopsinka so svojim temperamentom. Ešte nemá celkom zvládnuté jedenie- pekne papá z misky, avšak ešte niekedy poriadne nedoje a už ide skontrolovať druhým stravníkom ich misky 🙂

Na privolanie pekne reaguje, naučila sa už celkom pekne čakať, kým príde na ňu rada s papaním. Rada sa naháňa s ostatnými, rada sa hrá s Oféliou. Rada spoznáva nové veci, je patrične zvedavá na všetko nové.

Krásny deň želáme 🥰

Tosca a Mozart . Mopsličie hrátky v plnom prúde za príjemného jesenného počasia. Rozkokošená Tosca a Mozart, ranky po kastrácií sa pekne zahojili a nič im nebráni v spoločných hrách. Mladí, aktívni, hraví, čochvíľa pripravení do svojho milovaného domova.

Tosca vám želá dobrú noc.

Tosečka a Dorotka. Slniečko svieti, vyhrievame kožúšky.

Kde mám tie jahody? Tosca a jej samozber jahôd 😍 Jahody sa nám trošku rozkokošili a už ich nebolo kde zasadiť. Tak som ich šupla do kvetináčov. Nápad sa pozdával najmä krochkáčom, dobrý samozber jahôd nikdy nie je zlý 😍 Tosca hľadá nielen svoje milovanéí jahody ale aj svoj milovaný domov. Tosečka je kvalitná pomocníčka v záhrade.

Už len pár dní sa vyspím a idem domóoov! 🍀😍

Aj Tosečka našla svoj milovaný domov po dlhej dobe. Pred rokom prišla k nám do našej mopsličej ozdravovne 🙂 Spočiatku plachšia a nedôverčivejšia. K ľuďom avšak veľmi zvedavá a rýchlo učenlivá. Po kastrácií a úprave mäkkého podnebia si postupne začala hľadať domov. Nakoľko je Tosca aktívnejšia fenočka potrebovala domov, kde sa jej budú patrične venovať. Hľadala, hľadala až našla 💕🍀
Doma ju čakala Fionka, naša Fionečka, ktorej chýbala kamarátka. Prvé správy hovoria o tom, že Fionka sa Tosečke potešila a celá obživla, že má opäť parťáčku. Keďže Tosca je múdra fenočka, vie čo a ako a ako sa správať k staršej dáme 💕
Maj sa krásne Tosečka, užívaj si svoj milovaný domov vo svojej láskavej rodinke spolu s Fionečkou ❤